LEADS

Vask og berigelse giver jer mulighed for på både lang og kort sigt at arbejde både mere præcist og mere effektivt med jeres kampagner. Ved at investere i præcis data sikrer i, at jeres budskab rammer de rigtige mennesker og jeres ROI stiger. Vi sørger for at jeres data bliver matchet med offentlige databaser, og sørger for at jeres data er opdateret. Vi mener derfor at god data = bedre fundraising

GENERERING AF LEADS

I CharityGuard tilbyder vi dig at hjælpe med genering af dine leads gennem online undersøgelser, konkurrencer og støttekampagner via jeres online medier. På denne måde sikre du at jeres leads er varme, når vi efterfølgende ringer dem.

TELEMARKETING PÅ LEADS

Vi har over et årtis erfaring i behandling af leads og vores styrker har forduden en strategisk og personlig approach altid været at vi behandler det enkelte emne med etik, kompetence og omhu, hvilket har resulteret i at vi leverer nogle af en branchens bedste konverteringsgrader.

SEGMENTERING

Vil i have endnu mere ud af jeres kampagner, tilbyder CharityGuard at segmentere jeres leads, så de passer til netop jeres profil. Dette sikre at de emner der bliver kontaktet er motiveret og statistisk  set har en tættere tilknytning til sagen.

CharityGuard ApS

+45 77 33 78 00

Gråbrødre Plads 4, 2

5000 Odense C

CVR: 28518439

  • Facebook Social Ikon
  • Instagram Social Ikon

© 2019 by CharityGuard. Proudly created with Wix.com

Last updated by 2020

Charity_Guard LOGO 2018.png