RAPORTERING

Når man arbejder med fundraising eller data generelt, vil der udover at blive skabt en masse nye medlemmer eller salg også blive genereret meget forskellig data. Denne data kan være mange penge værd, såfremt man forstår den, og ved hvordan den skal behandles.
I CharityGuard er vi ikke kun specialister i hvordan man hverver medlemmer, men vi er også specialister i at fortolke den data der bliver genereret ud over hver enkelt hvervning.

DATA-ANALYSE

Vi tilbyder derfor at fortolke jeres data, og ud fra vores fortolkning opbygge rapporter der forklarer og illustrerer omfanget, effektiviteten på enten enkelte kampagner eller udviklingen i kampagner over tid. Vi kan på den måde hjælpe jer med hvordan i kan skabe et højere ROI allerede fra næste kampagne i vælger at gennemføre.

OVERVÅGNING AF EMNEGRUPPER

Det er dog vigtigt ikke kun at have fokus på ROI men også udviklingen i de mennesker der bliver kontaktet, samt hvordan de mennesker der performer ændrer og udvikler sig. Jo mere viden i har om de emnegrupper i kontakter, jo bedre kampagne kan i gennemføre, og jo bedre vil jeres fundraising og brandmæssige værdi også blive.

DASHBOARD

CharityGuard giver dig maksimalt overblik over status på den enkelte kampagne ved hjælp af vores online dashboard. Vi har visualiseret din betalingsstrøm på en let og overskuelig måde, så du nemt kan følge med i vores fundraising og reagere næsten øjeblikkeligt på bl.a. opgraderinger, nye medlemmer og CHURN.

CharityGuard ApS

+45 77 33 78 00

Gråbrødre Plads 4, 2

5000 Odense C

CVR: 28518439

  • Facebook Social Ikon
  • Instagram Social Ikon

© 2019 by CharityGuard. Proudly created with Wix.com

Last updated by 2020

Charity_Guard LOGO 2018.png