Rul ned

VORES VISION

"Vi vil inspirere mennesker til at gøre en forskel i deres eget liv og for andre.  Vi samarbejder med de mest anerkendte velgørenhedsorganisationer i Danmark, med målet om at hverve flere medlemmer, og derved flere stemmer og flere penge til mennesker, dyr og miljø der har brug for hjælp.  Vi dedikerer vores liv til at løse sociale problemer og skabe sociale forandringer, og vi gør det med stor lidenskab."

VORES MISSION

"CharityGuard skal være europæiske godgørende foreningers foretrukne samarbejdspartner ifm. fundraising - ved at levere service af høj kvalitet, ved at udfordre grænserne for acceptable resultater, og ved at sikre kontinuerlig innovation inden for branchen. Vi vil have at alle mennesker har muligheden for at gøre en forskel, og for at bidrage positivt til den verden vi lever i."

 

PRODUKTER I VORES CALLCENTER

VASK & BERIGELSE

Vask og Berigelse giver jer mulighed for, både lang- og kortsigtet, at arbejde mere præcist og effektivt med jeres kampagner. Ved at investere i præcise data sikrer i, at jeres budskab rammer den rigtige modtager, og at jeres ROI stiger. Vi sørger for, at jeres data bliver matchet med offentlige databaser, og at jeres data er opdateret. Vi mener derfor at gode data = bedre fundraising.

TELEDATA

I vores vask af teledata vasker og beriger vi som udgangspunkt altid navn, telefonnummer og adresse på jeres emner. Ønsker i yderligere berigelse af jeres emner som fx. mosaik-profiler, tilbyder vi dette for et mindre tillæg.

E-MAILDATA

Jo bedre data, jo bedre direct mail fundraising kan du lave. I vil nå ud til flere, og sikre at succeserne ikke forsvinder i en sø af bouncede mails. Ved at vaske e-mails får jeres kampagner bedre vilkår allerede inden i har kørt dem.

CPR-NUMMER

Vask ud fra CPR-nummer giver dig overblik over bl.a. adresseændring og dødsfald blandt dine emner. Det giver dig mulighed for altid at have en opdateret database over alle emner med de seneste ændringer fra folkeregisteret.

ØVRIGE PRODUKTER

INTEGRATION AF MOBILEPAY

I vores datterselskab PAYS er vi specialiseret i abonnementsløsninger og kan give alle slags organisationer og virksomheder adgang til MobilePay Subscriptions.

For at lette arbejdet i jeres ende har vi allerede lavet en betalingsplatform som har MobilePay integreret OG i mange tilfælde fungerer som en “plug’n’play-løsning”.

Læs mere om integration og alle de andre fordele som følger med PAYS her:

PAYS logo 2019.png

TIDLIGERE & NUVÆRENDE SAMARBEJDE

CharityGuard ApS

+45 77 33 78 00

Gråbrødre Plads 4, 2

5000 Odense C

CVR: 28518439

  • Facebook Social Ikon
  • Instagram Social Ikon

© 2019 by CharityGuard. Proudly created with Wix.com

Last updated by 2020

Charity_Guard LOGO 2018.png