CharityGuard ApS

+45 77 33 78 00

Gråbrødre Plads 4, 2

5000 Odense C

CVR: 28518439

  • Facebook Social Ikon
  • Instagram Social Ikon

© 2019 by CharityGuard. Proudly created with Wix.com

CHARITYGUARD

EN FANTASTISK FORSKEL

Rul Ned

VI ER CHARITYGUARD

Vi er en af verdens førende fundraisingvirksomheder og kommunikationseksperter for velgørende organisationer. Vi er socialt bevidste entreprenører. Vi skaber innovation, fundraising og ændrer systemer for at løse sociale problemer. Vi arbejder målrettet mod at ændre verden til det bedre, samtidig med vi driver et succesfuldt firma.

 

VORES KERNEVÆRDIER

Der er tre værdier (EKO), der gør CharityGuard til et specielt sted at arbejde. Tilsammen udgør de en tilgang, der binder alt, hvad vi gør, sammen: 


ETIK  Hos CharityGuard opmuntrer vi alle til at skabe positive forandringer i andres liv. Vi vil have, at alle medarbejdere føler, at de arbejder med – og ikke for – CharityGuard. 

 

KOMPETENCE - CharityGuards styrke kommer fra de talentfulde mennesker, der udgør vores virksomhed. Igennem samarbejde og vidensdeling på tværs af afdelinger gør vi firmaet stærkere. 

OMHU - Hos CharityGuard er vi hver især personligt ansvarlige for den højest mulige standard i vores arbejde. Vi opfylder vores forpligtelser som ansvarlige borgere og medarbejdere. Vi vil konsekvent drage omsorg for vores kunder og vores ressourcer, med den respekt de fortjener. 

JOB HOS CHARITYGUARD

Vi søger resultatorienterede og idealistiske medarbejdere med en positiv indstilling, som kan bidrage til vores glade samarbejdskultur. CharityGuard koncernen giver dig mulighed for at blive dygtigere til kommunikation og udvikle din karriere, samtidig med at du er med til at gøre en forskel for naturen og berige tilværelsen for børn og dyr i hele verden.. 

En arbejdsplads, hvor godt samarbejde og ambitiøse mål giver store resultater