AdobeStock_172668885_Preview.jpeg

SEND 'FERIE'

TIL 1919

STØT MED 100,-

EN UGES

OPTUR

Giv børn fra udsatte hjem et pusterum de aldrig vil glemme.

Alle børn og unge elsker at være på ferie, og alle børn fortjener en ferie – uanset baggrund. Vær med til at få det til at ske ved at give børn en uforglemmelig uge, som kan mærkes hele året.

I en hel uge kan du give børn og unge en oplevelse for livet. Hvert år er frivillige med til at give en sommerferie for 1.400 børn og unge i hele Danmark.

Her bliver de set, hørt, heppet på og holdt i hånden. Ferielejr er for de børn og unge, der har et særligt behov for en ferieuge fyldt med gode oplevelser. Det kan af være af økonomiske, sociale, familiære, psykiske, fysiske eller andre årsager.

Ferieminder for livet

Ferielejrene er en stor oplevelse for børnene. Vi kan præge børnene og de unge i en retning, der giver dem håb og en tro på sig selv i en hverdag, der kan være svær. Vi kan opbygge drømme, håb, venskaber og gode oplevelser, som alle børn og unge fortjener og har brug for.

 

For at kunne give 1.400 børn denne mulighed, har vi brug for DIN hjælp!

Hjælp os med at række hånden ud til børnene - de har brug for vores hjælp. Lad os sammen give dem håndsrækningen i dag, så de får troen på en god og tryg barndom imorgen.

VIDSTE DU...

at der bliver uddelt 1.000.000 krammere på vores ferielejre hvert år?

" En hel uge hvor masser af voksne vil snakke med mig, lege med mig og putte mig. Det havde jeg brug for, da jeg var barn og ung, og det har betydet rigtig meget for mig i mit voksenliv. Jeg kunne leve et helt år på en uges omsorg

- Line, tidligere feriebarn, nu frivillig ferielejrhjælper

STØT MED 100,-

SEND 

'FERIE'

TIL

1919

CharityGuard ApS

+45 77 33 78 00

Gråbrødre Plads 4, 2

5000 Odense C

CVR: 28518439

  • Facebook Social Ikon
  • Instagram Social Ikon

© 2019 by CharityGuard. Proudly created with Wix.com

Last updated by 2020

Charity_Guard LOGO 2018.png